Pizza

Impletituri cu mix de seminte

Postat de mirela0911

Intr-un bol se cerne faina si se pune sarea intr-o margine. Se incalzesc usor 150 ml lapte impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga faina si drojdia zdrobita, amestecandu-se...

Citeste continuarea

Focaccia cu masline, rosii si busuioc

Postat de panacris

De data aceasta am lăsat-o pe Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine să stea liniștită și am trecut la treabă! ;) Într-un vas încăpător se pune...

Citeste continuarea

Chifle pentru burger

Postat de Constelatialeu

Mai intai am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, nu de tot, sa fie doar foarte putin caldut. In bolul de la mixer am pus faina cernuta, in mijloc am pus drojdia uscata, oul, zaharul, pe...

Citeste continuarea

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

Postat de Ksenya

  Intr-un vas incapator desfacem drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam zerul cald, uleiul si 200 grame de faina cernuta   (din cele 500 grame). Amestecam toate ingredientele,...

Citeste continuarea

Focaccia pufoasa cu rosii cherry si usturoi

Postat de TAB1TA

Intr-un bol incapator se pune apa calduta. Se adauga zaharul. Se amesteca pana se dizolva. Se adauga drojdia uscata. Se amesteca usor. Se acopera vasul cu un prosop si se lasa 10 minute la...

Citeste continuarea

Paine turceasca

Postat de mihaelar63

 Drojdia proaspata se faramiteaza si se amesteca cu apa incalzita la 45 grade cu uleiul, zaharul si cu putina faina alba. Zaharul ajuta la  activarea drojdiei ....

Citeste continuarea

Paine cu smantana

Postat de Pungasa_Rogue

Intr-un castron mare se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, putina apa calda (circa 100 ml) si 100 g faina si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa aceea, se cern 900 g faina peste maiaua...

Citeste continuarea

Paine alba de casa cu susan

Postat de katty

Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura la mijloc in care punem drojdia dizolvata cu zaharul in putina apa calda. Pe o margine punem sarea. Turnam cate putina apa calda  si...

Citeste continuarea

Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged

Postat de deyutzky

Cum se prepara reteta Pizza rapida cu blat pufos (fara drojdie) cu aluat fraged Adaugam intr-un vas 450 g faina (daca mai este nevoie, adaugati la final si restul), praful de copt si sarea....

Citeste continuarea

Pizza quattro formaggi

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Drojdia o frecati cu zaharul pana se dizolva complet. Cerneti faina intr-un bol, adaugati drojdia si sarea. Amestecati, apoi puneti apa treptat si framantati, pana obtineti un aluat...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking