Placinta cu branza

Postat de LadyCrs in Dulciuri
21 Iul 2012 | 2966 vizualizari
Placinta cu branza

Ingrediente

  • 400-500 g branza telemea
  • aluat foietaj (400 g)
  • zahar vanilat
  • stafide
  • esenta de vanilie
  • zahar dupa gust
  • ulei pentru uns vasul
  • 4 oua + un galbenus

Mod de preparare

Am impartit aluatul in doua parti si l-am intins de marimea vasului in care am preparat placinta ( vasul rotund de yena).  Branza o dam prin razatoare, adaugam cele 4 oua, zaharul vanilat, zaharul, stafidele , esenta si amestecam . Ungem vasul cu ulei, punem prima foaie, compozitia si ultima foaie. Ungem cu galbenus si lasam la cuptor pana se rumeneste, nu  inainte de a intepa aluatul pe ici colo. ( circa 35- 40 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2012, 15:39
deja se stie ca nu imi plac branzeturile....dar am venit sa vad ce ai facut ca atat de frumos arata
la 21.07.2012, 15:47
sunt mutulica .arata bine , mi-ar placea desi cred ca e cam dulce si eu ma feresc de mancarurile prea dulci .
la 21.07.2012, 15:51
Cris, arata senzational! felicitari
la 21.07.2012, 15:54
Nu e dulce pentru că am pus foarte puțin zahăr Tocmai pentru a putea servi cu dulceață de vișine.
la 21.07.2012, 15:59

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking