Placinta cu branza

Postat de flori24 in Dulciuri
31 Dec 2013 | 2593 vizualizari
Placinta cu branza

Ingrediente

  • 500 gr. de branza proaspata
  • 500 gr. de cas de vaca
  • 3 linguri cu varf de smantana
  • 6 oua
  • 1 esenta de rom si una de vanilie
  • 20 gr unt( margarina)
  • 1 cana de zahar
  • 1 pachet de foi de plancinta lincon.

Mod de preparare

Se spala tava se sterge si se unge cu o lingura de ulei. Se amesteca branza proaspata cu casul si cana de zahar pana se omogenizeaza. Se pun in bolul cu branza, ouale si mirodeniile si se amesteca. Se pune in tava primul strat de foi mai gros umplutura, dupa 5 foi, umplutura si ultimul strat de foi. Se da la cuptorul incins. Se lasa 10 min la foc mare si dupa 25 de minute la foc mic. Inainte sa stingem focul ungem placinta cu smantana si un ou, se mai lasa 3-4 minute si se inchide focul. Se pudreaza cu zahar si pofta buna :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2013, 11:23
buna placintica!
la 31.12.2013, 13:09
mersi mult ..chiar m-am intrecut pe mine de data asta
la 31.12.2013, 13:27
la 31.12.2013, 19:25

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking