Placinta cu branza

Postat de Ksenya in Prajituri
3 Noi 2014 | 14765 vizualizari
Placinta cu branza

O placinta rapida si buna.

Ingrediente

  • pentru aluat
  • 12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 16 linguri faina
  • 16 linguri lapte
  • 1 esenta de vanilie
  • 16 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • praf sare
  • pentru umplutura
  • 900 g branza
  • 1 plic creme Ole
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri zahar
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Mai intai facem aluatul. Oualele le frecam cu zaharul, adaugam treptat uleiul, apoi faina cu praful de copt si laptele, esenta de vanilie, praful de sare. Obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam jumatate din cantitatea de aluat,dam la cuptor pentru 8 minute la 180 grade.

In acest timp pregatim umplutura din toate ingredientele le amestecam bine. Dupa ce am scos tava din cuptor, intindem pe toata suprafata si adaugam deasupra cealalta jumatate de aluat. Dam din nou la cuptor pentru 20 minute. O scoatem din cuptor si o lasam la racit inainte de a o portiona.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.11.2014, 20:29
delicioasa!
la 03.11.2014, 20:32
Minunata praji!
la 03.11.2014, 21:03
la 03.11.2014, 22:24
Supeeeer!
la 03.11.2014, 22:37
arata bine

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking