Placinta"n foi cu branza

Postat de ionela2682 in Dulciuri
9 Dec 2011 | 7657 vizualizari
Placinta"n foi cu branza

Ingrediente

Ingrediente pentru foi:

  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • untura pentru uns.

Ingrediente umplutura:

  • telemea de vaca 4-500 g
  • 4-5 oua
  • zahar dupa gust
  • esenta si zahar vanilat

Mod de preparare

-din apa sare ,praf de copt si fainase prepara un aluat potrivit de tare

-se imparte in doua

-intindem una dintre bucatile de aluat intr-o foaie subtire,ungem din abundenta cu untura ,impaturim,executam procedura (intins ,uns cu untura,pliat ) de 3 ori, lasand aluatul cate o ora la rece intre impaturiri.

-la fel vom proceda si cu foaia nr doi

-intindem cu grija aluatul in tava cu hartie de copt ridicand putin marginile

-turnam compozitia de telemea ,zahar .oua ,arome peste foaie si acoperim cu cealalta foaie

-ungem cu putin ulei toata suprafata placintei,intepam din loc in loc,dm la cuptor pana se rumeneste frumos

-pudram cu zahar si servim calda sau rece.

-

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta"n foi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2011, 21:20
trebe sa fug de aici,ca numai bunataturi vad
la 09.12.2011, 21:22
Uooooooof chiar Adina,hai sa fugim in lume
la 09.12.2011, 21:24
in lumea in care nu exista bunataturi
la 09.12.2011, 21:27
Imham da' unde o fi aia?
la 09.12.2011, 22:05
Puneti-mi si mie o felie deoparte pentru maine dimineata!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking