Placinte cu branza

Postat de Dea_Dea in Dulciuri
12 Mai 2013 | 5132 vizualizari
Placinte cu branza

Pentru ca sotul a dorit sa manance placinte cu branza :D, iata-le :))

Ingrediente

ALUAT:

  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde

UMPLUTURA:

  • 250 gr branza dulce de vaci
  • 3 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 1 lingura de gris

Mod de preparare

ALUATUL

Ouale cu zaharul si esenta de vanilie se amesteca cu telul , se adauga smantana , se omogenizeaza.

Apoi se adauga uleiul , se omogenizeaza, se adauga praful de copt , se amesteca bine.

La final se pune faina cat cuprinde pentru a forma un aluat sa il putem intinde.

UMPLUTURA:

Branza, zaharul, esenta de vanilie, oul si grisul se amesteca toate la un loc.

Presaram pe masa faina si intindem aluatul , apoi il taiam in patrate , in mijloc se pune branza si se impacheteaza astfel un colt, peste coltul opus , apoi colturile opuse si ele unele peste altele.

Se pun in tava cu hartie de copt , se ung cu ulei si se dau la foc potrivit 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor

Postat de Caty

Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor

Iata cum se prepara Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor Am scos din timp ingredientele ca sa fie la temperatura camerei. Am inceput apoi sa amestec faina cu drojdia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 01:22
bune bune
la 12.05.2013, 07:04
Aici spun "Buna dimineata!"
Am venit si cu cafeaua, poate primesc o placinta, doua.....trei, ba nu, patru pentru toti membrii familiei
la 12.05.2013, 07:12
Cred ca sunt delicioase
la 12.05.2013, 07:21
bune, bune...eu agreez branzeturile foarte mult, asa ca...
la 12.05.2013, 07:27
foarte bune !

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking