Placinte cu branza de oi

Postat de sufletista in Dulciuri
5 Mar 2012 | 16606 vizualizari
Placinte cu branza de oi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 250 ml apa calduta
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza de oi(eu am avut pusa la borcan cu sare)
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g zahar
  • zeama de la o lamaie si coaja
  • 1 lingura faina
  • UNS
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

Drojdia o amestecam cu un praf de sare, un pic de zahar si faina, lasam cca 10 min dupa care adaugam faina si restul ingredintelor, laptele sa fie caldut si il adaugam treptat, acoperim si lasam cca 40 min la dospit

Ouale le mixam cu zaharul, adaugam branza si cu blenderul pisam(sa iasa ca o crema) adaugam si restul ingredientelor si amestecam.

Intindem o foaie, o taiem in patrate si punem cate o lingura in mijloc,unim colturile si le asezam in tava,acoperim si mai lasam cca 10 min dupa care le ungem cu oul batut cu zaharul si uleiul,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor

Postat de Caty

Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor

Iata cum se prepara Branzoaice calde si pufoase, o reteta pe gustul pofticiosilor Am scos din timp ingredientele ca sa fie la temperatura camerei. Am inceput apoi sa amestec faina cu drojdia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2012, 14:29
Primaaa! Portie dubla,Lau!
la 05.03.2012, 14:42
desigur
la 05.03.2012, 16:02
la 05.03.2012, 16:14
kuki
la 05.03.2012, 16:26
ce-as papa si eu o placintica

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking