Placinte cu branza de oi

Postat de sufletista in Dulciuri
5 Mar 2012 | 16627 vizualizari
Placinte cu branza de oi

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 zahar vanilat
  • 250 ml apa calduta
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza de oi(eu am avut pusa la borcan cu sare)
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g zahar
  • zeama de la o lamaie si coaja
  • 1 lingura faina
  • UNS
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

Drojdia o amestecam cu un praf de sare, un pic de zahar si faina, lasam cca 10 min dupa care adaugam faina si restul ingredintelor, laptele sa fie caldut si il adaugam treptat, acoperim si lasam cca 40 min la dospit

Ouale le mixam cu zaharul, adaugam branza si cu blenderul pisam(sa iasa ca o crema) adaugam si restul ingredientelor si amestecam.

Intindem o foaie, o taiem in patrate si punem cate o lingura in mijloc,unim colturile si le asezam in tava,acoperim si mai lasam cca 10 min dupa care le ungem cu oul batut cu zaharul si uleiul,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut

Postat de Constelatialeu

Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut

Cum se prepara Placintele cu branzeturi - Reteta delicioasa si usor de facut Aluat : Intr-un castron am cernut faina, am facut o adancitura in mijloc, am pus zaharul si drojdia, pe margini am...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2012, 14:29
Primaaa! Portie dubla,Lau!
la 05.03.2012, 14:42
desigur
la 05.03.2012, 16:02
la 05.03.2012, 16:14
kuki
la 05.03.2012, 16:26
ce-as papa si eu o placintica

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking