Placinte cu carne si legume

Postat de AnyCostescu in Mancaruri cu carne
3 Sep 2014 | 4925 vizualizari
Placinte cu carne si legume

Initial am vrut sa fac Sandvisuri by Merisor dar cumparasem niste carne tocata la reducere si am zis sa o folosesc. Au iesit niste placinte super!!!!!

Ingrediente

  • pt aluat:
  • 1 cana apa calduta
  • 1 lingura rasa drojdie uscata
  • 2 linguri branza de vaca
  • 1 lingura zahar
  • jumatate lingura sare
  • faina cat cuprinde
  • pentru umplutura
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 300 g carne tocata
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 ciuperci
  • cateva fire patrunjel
  • ulei pt calit
  • un ou pt uns
  • mozzarela pt pus deasupra

Mod de preparare

Drojdiia se pune la inmuiat in apa calduta.

Intr-un bol se pune branza, sare, zahar, se adauga drojdia si faina cate putin .Incepem sa framantam , adaugand faina pana rezulta un aluat molicel dar nelipicios.Lasam la crescut minim 30 minute,

Legumele le curatam si le taiem dupa preferinta.

Le calim in putin ulei pentru circa 5 minute. Adaugam sare si piper.

Ciupercile le feliem si le tragem putin in ulei,Aadaguam patrunjelul tocat.

Intr-un bol amestecam legumele cu carnea tocata .

Dupa ce a crescut aluatul, il impartim in 4 bucati.Intindem fiecare bucata de aluat, Adaugam umplutura de carne, punem deasupra cateva felii de ciuperi ,iar deasupra punem alta bucata de aluat intinsa.

lipim marginile bine . Mie mi-au iesit 2 placinte.

Ungem cu ou batut fiecare placinta si punem deasupra mozzarela rasa.

Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Reteta de placinta calorica

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta calorica

Iata cum se prepara Reteta de placinta calorica Am lasat de cu seara sa se dezghete aluatul foitaj. Mi-am pregatit ingredientele, am scos din congelator ceapa verde, morcovul si ardeiul gata...

Citeste continuarea

Pachetele umplute cu carne si legume

Postat de mirela0911

Pachetele umplute cu carne si legume

Se prepara maiaua din putina apa calduta amestecata cu 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa deoparte pana se activeaza drojdia, timp de 10-15 minute. Se cerne faina intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2014, 14:08
la 03.09.2014, 14:10
Bune
la 03.09.2014, 14:12
la 03.09.2014, 14:15
Ce bunatate ai facut!
la 03.09.2014, 14:27

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking