Porc cu seminte negre de mustar si legume

Postat de papabundetot in Porc
9 Aug 2014 | 4436 vizualizari
Porc cu seminte negre de mustar si legume

Pranzul de astazi a fost ceva extrem de aromat,ce va si recomand sa incercati,cu ingrediente putine dar savuroase. In general as spune despre mine ca in materie de gusturi si mancarururi sunt oarecum atipica,pentruca nu pot manca aceeasi mancare de 2 ori si ori de cate ori gatesc cate ceva,dau un alt gust preparatului,chiar daca ingredientele de baza ar fi cam acelesi.

Ingrediente

  •  7- 8 felii pulpa de porc
  • 1 lingurita curry praf
  • 50 ml lapte
  • boia iute
  • nucsoara
  • ulei de trufe albe
  • otet balsamic
  • 1 lingurita seminte negre de mustar
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • Pentru garnitura:
  • cartofi
  • morcovi
  • boia
  • sare
  • ulei de porumb
  • seminte mustar,
  • seminte fenicul

Mod de preparare

Am marinat carnea in lapte,ulei de trufe albe,curry,boia,nucsoara,am lasat-o sa stea in acest amestec 3-4 ore,apoi am pus peste carne cateva seminte de mustar negru si fenicul,zdrobite putin in mojar si am bagat-o la cuptor la foc mic impreuna cu marinata in care a stat, unde am lasat-o pana cand s-a inmuiat bine,spre final am dat focul mai tare pentru a o rumeni frumos.Cartofii si morcovii i-am taiat in bucati potrivite ca si marime,am pus peste ei sare,curry,boia,putin ulei de porumb si i-am pus intr-o tava tapetata cu o coala de hartie de copt inmuiata in apa rece si stoarsa bine.Hartia de copt am taiat-o mai mare in asa fel incat sa acopere atat fundul tavii dar si legumele din ea.Am lasat legumele sa se faca la foc mic si apoi le-am condimentat spre final si pe ele cu seminte negre de mustar si seminte de fenicul.Un preparat usor as spune eu,cu arome deosebite si echilibrate…exact pe gustul meu Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu seminte negre de mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale fierte in vin

Postat de MotanLaOale

Sarmale fierte in vin

Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore...

Citeste continuarea

Felii de carne cu dovlecei si cascaval

Postat de mihaelar63

Felii de carne cu dovlecei si cascaval

 Portionati pulpa de porc in felii mari si mai groase. Grosimea feliei de carne ajuta sa ramana mai frageda la preparare . Condimentati carnea cu harissa, usturoi si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2014, 18:10
la 09.08.2014, 18:36
Foarte apetisanta!
la 09.08.2014, 18:43
la 09.08.2014, 20:06
la 09.08.2014, 20:48
ce papica sofisticata faci

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking