Prajitura cu branza a la Miha

Postat de cris2711 in Prajituri
1 Iun 2013 | 4518 vizualizari
Prajitura cu branza  a la Miha

Nu pot sa va spun cat de cremoasa a iesit,am facut-o si cu zmeura,o nebunie culinara;;)mersi Miha:-*http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-branza-46485.html

Ingrediente

  • Aluat:
  • 2 oua
  • 150 gr. zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 gr. branza de vaci
  • 100 gr. zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • coaja de portocale(eu am pus esenta,ca nu am avut coaja de portocala)
  • 100 gr. zmeura proaspata sau congelata

Mod de preparare

Intr-un castron se mixeaza cele 2 oua cu un praf de sare.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat,in compozitie.

Se mixeaza bine pana isi mareste volumul.

Se adauga uleiul si se amesteca cu restul compozitiei.Praful de copt se amesteca cu faina si se amesteca concomitent ,in compozitie cu lapte.Cateva linguri faina,cateva de lapte,si totasa pana se adauga toate ingredientele.

Eu am ales o tava rotunda,care am avut-o la indemana,vezi foto.

Intr-un castron se pun branza de vaci,oul,zaharul,smantana,coaja de portocale sau esenta,dupa gust si zmeura.

Compozitia de aluat se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.

Deasupra se pune compozitia de branza cu zmeura si se amesteca partial cu compozitia de aluat cu o spatula.

Am pus in tava, in cuptorul incins la 160°,la mine a durat 1 ora.

Cand este gata se intredeschide cuptorul si se lasa sa se raceasca.

Cand s-a racit, se scoate din cuptor.

Pofta buna! O recomand,este extraordinar de buna:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de prajitura turnata cu mere, gutui si nuci

Postat de oanapl

Reteta de prajitura turnata cu mere, gutui si nuci

Asa se prepara Reteta de prajitura turnata cu mere, gutui si nuci Se curăță merele și gutuile de coajă si se dau pe răzătoarea mare. Se scurge zeama și se călesc pe foc cu...

Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de RuxyRux

Placinta cu mere

Se framanta un aluat din ingredientele pentru foi, se infaineaza si se lasa la crescut o ora. Se imparte coca in doua si se vor intinde doua foi pe o suprafata infainata. Merele se spala, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2013, 13:21
prima venita,prima servita
la 01.06.2013, 13:22
Crisule, daca mai faci multe prajituri, ma sui calare pe matura si viu spre tine!
la 01.06.2013, 13:22
Kuki dau
la 01.06.2013, 13:26
Corinutz suie-te ,ca este beton,se meritaai dormit bine?)
la 01.06.2013, 13:33

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking