Ingrediente
- Pt blat:
- 1 pachet de unt
- 250 g ciocolata
- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 8 linguri de faina
- esenta rom
- Crema de branza:
- 700 g branza de vaca
- 2 oua
- 4 linguri de zahar
- 3 linguri de gris
- coaja de lamaie
Mod de preparare
Pt blat:
Se pune la topit untul cu ciocolata, la foc potrivit
6 oua se amesteca cu 6 linguri de zahar si praful de copt, apoi se pune faina si romul, iar la sfarsit se pune cicocolata topita cu untul si se amesteca bine.
Crema de branza:
Se ameteca bine branza cu ouale,zaharul,grisul si coaja de lamaie apoi se pune peste blatul de ciocolata si se trece cu cutitul prin ea pt a se combina mai bine culorile.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune o folie de aluminiu, blatul cu ciocolata, apoi crema de branza. Se trage cu cutitul prin ea sau se amesteca putin si se pune la cuptor pentru 45-50 minutele la 160 grade.
Multumesc Teo de reteta, este foarte buna si cu siguranta am sa o mai repet
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|