Am pregatit mai întâi blatul .
Ciocolata rupta bucati,am topit-o împreuna cu o lingura de frisca si doua linguri de cacao.
Dupa ce s-a topit ,am adaugat cele 3 linguri de cherry angelli., iar dupa ce s-a mai racorit ghimbirul razuit.
Ghimbirul da un gust foarte racoros blatului, mai ales combinat cu ciocolata.
Untul l-am mixat cu zaharul,cum am putut având în vedere ca mi s-a stricat mixerul.
Totusi am reusit sa fac o crema de unt în care am adaugat pe rand cele 5 oua mixând dupa fiecare.
Am pus apoi în crema de unt amestecul de ciocolata racit si cele doua linguri de iaurt.
Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt si am încorporat-o în compozitia de unt si ciocolata.
Am pus amestecul într-o tava tapetata cu hârtie de copt(38x25 cm).
Puteti sa folositi o tava mai mica si va iesi un blat mai înalt.
Am preâncalzit cuptorul la 180 de grade.
Crema mascarpone am amestecat-o cu piureul de castane si am pus cu lingura deasupra blatului.
Am amestecat putin cele doua compozitii.Cam greu pentru ca era un amestec foarte cremos.
Am pus tava la cuptor pentru 25 de minute.
E util sa verificati cu o scobitoare când este copt blatul.Incercati sa gasiti o portiune unde este doar blat fara crema.
Am lasat blatul sa se raceasca,apoi l-am porţionat.
Am pregatit glazura.
Am pus toate ingredientele pe baie de aburi,am lasat sa se raceasca si am pus deasupra blatului.
Pentru crema am mixat frisca cu 2 linguri de zahar pudra si crema de fructe de padure.
Am pus deasupra fiecarei bucati de prajitura câte un moţ de crema.
Pentru sosul de fructe,am amestecat fructele cu zahar ,le-am pasat cu blenderul iar apoi le-am trecut prin sita sa elimin semintele.
Am amestecat cu doua linguri de amidon si am pus sa fiarba pâna când compozitia s-a îngrosat.
Am lasat sa se raceasca si l-am servit cu prajitura.
Ce mult am scris,nici macar nu-i asa complicat de facut.