Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane

Postat de rodicamaria in Prajituri
25 Noi 2012 | 5581 vizualizari
Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane

Ingrediente

  • 3 oua
  • un iaurt degresat de 175 g
  • 3 pahare faina de castane(toate cantitatile de mai jos se masoara cu paharul de la iaurt)
  • 1/2 pahar faina alba
  • 1 pahar zahar
  • 1/2 pahar ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 mere curatite de coaja si taiate cubulete
  • unt

Mod de preparare

Ouale se freaca bine cu zaharul,pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Se adauga iaurtul si se amesteca pana la incorporare.

Apoi se adauga faina de castane,faina alba si praful de copt si se mixeaza bine pana se dizolva cocoloasele de la faina de castane.

Se adauga uleiul si se mixeaza bine , iar la final se aduga merele cubulete si se amesteca .

Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptorul incalzit in prealabil.

Se coace aprox.45 min sau pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere,iaurt si faina de castane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu nectarine

Postat de Pungasa_Rogue

Prajitura cu nectarine

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, branza, smantana, uleiul si esenta. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul vanilat,...

Citeste continuarea

Desert prajitura saseasca cu afine

Postat de mirela0911

Desert prajitura saseasca cu afine

Mai intai se prepara grisul. Se pune laptele la fiert impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Cand incepe sa fiarba se toarna in ploaie grisul, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2012, 12:21
la 25.11.2012, 12:33
la 25.11.2012, 12:41
la 25.11.2012, 13:51
la 25.11.2012, 13:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking