Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
18 Iun 2013 | 5949 vizualizari
Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

Am achizitionat cateva visine altoite,din pacate putine,doar pentru o prajitura,restul au fost mancate de pasarile cerului sau stricate din cauza ploilor.....

Ingrediente

  • 350 g margarina rama
  • 8 oua
  • 270 g zahar pudra
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 30 visine
  • cca 50-60 g ''aschii''ciocolata
  • cca 50 -60 g pepite ciocolata
  • 270 g faina

Mod de preparare

 

Margarina lasata sa se inmoaie la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste margarina.La final punem ''aschiile'' de ciocolata si amestecam bine. Apoi luam visinile ce au fost scobite si le umplem cu pepite de ciocolata. Intindem compozitia in tava (38/26) tapetata cu hartie de copt,asezam visinile  si bagam la cuptorul preancalzit.

Cand trece testul scobitorii este gata.

Se lasa la racit ,se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert cornuri cu marmelada si nuca

Postat de sufletista

Desert cornuri cu marmelada si nuca

Intr-un vas, cernem faina, amestecam cu coaja de portocala, zaharul si sarea; facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calduta, adaugam margarina la temperatura...

Citeste continuarea

Desert poale-n brau

Postat de ancutsa

Desert poale-n brau

  Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul şi sare. Se amestecă, adăugând făina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2013, 06:41
Iau o bucatica la cafea!
la 18.06.2013, 06:56
iau si eu una bucatica
la 18.06.2013, 07:18
a ramas si pentru mine?
la 18.06.2013, 07:22
foarte buna
la 18.06.2013, 07:52
Un cub si pentru mine, te rog!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking