Ingrediente
- oua 4 bucati
- zahar tos 12 linguri
- ulei de floarea soarelui 12 linguri
- lapte grasime 3,5% 12 linguri
- sare iodata 1 g.
- zahar vanilinat 1 plic
- praf de copt 1 plic
- faina alba de grau 12 linguri
- branza de vaci 500 g
- lamaie 1 bucata
- oua 2 bucati
- zahar pudra 200 g
- zahar vanilinat 1 plic
Mod de preparare
Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul si laptele. Praful de copt se amesteca cu faina si un praf de sare, se adauga in aluatul de oua si se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele. Aluatul obtinut se toarna in tava tapetata cu foaie de pergament.
Intre timp branza de vaci se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale, zeama si coaja de lamaie rasa. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se pune din loc in loc in aluatul din tava, vedeti in poze. Se coace la foc potrivit cca. 30 de minute. Se pudreaza cu zahar dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza de vaci si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|