Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

Postat de diaconta in Pui
3 Mar 2013 | 17000 vizualizari
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus

O idee bună pentru un prânz delicios.Mie mi se pare o mâncare foarte lejera.

Ingrediente

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Pudra de ghimbir
  • Rozmarin uscat
  • Ulei
  • 150 g paste cus cus
  • ½ ceapa uscata
  • Un morcov

Mod de preparare

Pulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml).

Am pus tava la cuptor cam 30 de minute.

Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform.

Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi apa,putina sare si am lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat.

Le-am scurs de apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda.

Separat am  calit ceapa si morcovul fideluta în putin ulei.Am pus apoi cus cusul.

Am mai lasat 2-3 minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.

 

 

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Friptura de pui cu ochiuri

Postat de Irina

Friptura de pui cu ochiuri

Am curatat intai copanelele, le-am spalat si le-am asezat intr-o tava.  Le-am condimentat cu sare, piper si tarhon uscat. Usturoiul l-am curatat si am taiat cateii, dupa care i-am...

Citeste continuarea

Chicken fingers

Postat de Dya

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2013, 00:13
Foarte buna mancare. Imi place si cus-cus -ul si pulpitele tale
la 03.03.2013, 00:15
Timi
am vrut sa distrag un pic atentia,ca se facuse mare valva cu coastele mele ))))))
la 03.03.2013, 00:20
Daca am avut rabdare au aparut si pulpitele!
la 03.03.2013, 00:20
Ce bine arata!
la 03.03.2013, 00:22
Motanel,asa mai incetisor ca au si ele o varsta )))))))

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking