Ingrediente
- 4 pulpe inferioare de pui
- Sare
- Piper
- Boia de ardei
- Usturoi granulat
- Pudra de ghimbir
- Rozmarin uscat
- Ulei
- 150 g paste cus cus
- ½ ceapa uscata
- Un morcov
Mod de preparare
Pulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml).
Am pus tava la cuptor cam 30 de minute.
Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform.
Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi apa,putina sare si am lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat.
Le-am scurs de apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda.
Separat am calit ceapa si morcovul fideluta în putin ulei.Am pus apoi cus cusul.
Am mai lasat 2-3 minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.
Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|