Pui Kievskaia
Postat de merisor67
Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...
Citeste continuareaO idee bună pentru un prânz delicios.Mie mi se pare o mâncare foarte lejera.
Ingrediente
Mod de prepararePulpele le-am condimentat si le-am pus într-o tava în care am pus putin ulei si apa(100 ml). Am pus tava la cuptor cam 30 de minute. Le-am mai întors din când ca sa se rumeneasca uniform. Intr-un vas am pus putin ulei si am prajit putin cus cusul.Am pus apoi apa,putina sare si am lasat sa fiarba pâna s-au înmuiat. Le-am scurs de apa si le-am trecut printr-un jet de apa calda. Separat am calit ceapa si morcovul fideluta în putin ulei.Am pus apoi cus cusul. Am mai lasat 2-3 minute,am amestecat tot timpul si apoi am oprit focul.
Pofta buna!!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de merisor67
Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...
Citeste continuareaPostat de Sidy
Carnea de pui transata in bucati potrivite, spalata si stearsa cu un servet de hartie , se pune la rumenit intr-o tigaie, dupa ce am asezonat-o .O rumenim pe toate partile, apoi o scoatem din...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|