Pudding de cacao pe pat de ananas

Postat de adnas54 in Dulciuri
30 Mar 2010 | 3904 vizualizari
Pudding de cacao pe pat de ananas

Pe acelasi principiu ca reteta "Puding de portocala cu toping si kiwi", postata deja. Am folosind clasicul nostru pudding, dar puteti folosi orice crema de ciocolata, cafea.

Ingrediente

Pentru pudding:
  • 400 ml de lapte
  • 1 plic pudding de cacao
  • 50 g zahar pudra
  • 5gr. gelatina
  • 100 ml. frisca
Pentru decor:
  • 1 conserva compot de amanas
  • 100 gr. zahar
 

Mod de preparare

Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Laptele se pune la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Puddingul se dizolva in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita mai lasand cateva clocote. Apoi se lasa la racit. Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu utelul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.
Sucul din conserva de ananas, cca 250 ml. se amesteca pe foc cu 100 gr. de zahar, pana se leaga ca la dulceata. Se adauga si bucatile de ananas si se mai da un clocot pana se leaga.
La servire, puddingul se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu jeleul de ananas. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding de cacao pe pat de ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuni

Postat de timea

Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuni

Amestecam frisca lichida cu zaharul Green sugar si punem pe foc intr-un vas cu fundul mai gros si lasam sa fiarba 2-3 minute. Luam de pe foc, adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam cu un...

Citeste continuarea

Savarine - 3 ani de Bucataras

Postat de TAB1TA

Savarine - 3 ani de Bucataras

Pentru aluat: Intr-un castron am pus faina, laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul, ouale, uleiul, sarea si am amestecat pana a rezultat un aluat moale.  Am acoperit castronul cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.03.2010, 00:03
Hmmmce bine arata
la 31.03.2010, 10:35
Exceleta arata,nota maxima de la mine . Asa as manca si eu o portie mica ....
la 31.03.2010, 11:19
la 31.03.2010, 12:38
la 31.03.2010, 16:39
super super bun

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking