Ingrediente
- 250 ml de lapte
- 100 ml suc de portocale
- 1 plic pudding cu gust de frisca
- 50 g zahar pudra
- 5gr. gelatina
- 100 ml. frisca
- Pentru decor:
- 2 kiwi
- toping de portocale
Mod de preparare
Se pune la inmuiat gelatina in apa rece. Se storc cateva portocale, cat sa obtineti cca. 100 ml. de suc. Sucul impreuna cu laptele se pun la fiert intr-o cratita, adaugand si zaharul. Se dizolva puddingul in putin lapte rece, se adauga cateva linguri de lapte cald, apoi se rastoarna totul inapoi in cratita. Se lasa la racit.
Intre timp se bate si frisca. Cand s-a mai racit puddingul, batand cu un telul, se adauga frisca si gelatina, avand grija sa nu se intareasca. Se varsa compozitia imediat in pahare sau castronele. Se da la rece.
La servire, se rastoarna pe farfurie si se decoreaza cu fructe si toping. Eu am folosit kiwi si topimg de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding de portocala cu toping si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|