Pui aromat

Postat de Alinutza80 in Pui
29 Oct 2012 | 6810 vizualizari
Pui aromat

Nu am mai apucat sa fac poza la sfarsit. Este o mancare delicioasa si usor de facut.

Ingrediente

  • Cantitatea se pune in functie de cate persoane sunt la masa, se poate face cu ciocanele sau piept de pui.O sa dau cantitatea pentru o singura persoana.
  • 1 piept de pui sau 2 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ketchup dulce
  • 2 linguri de ketchup iute
  • 2 linguri de sos de chili dulce(sau iute dupa preferinta daca va place mai picant)
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pachet de margarina pentru prajit

Mod de preparare

Se spala puiul si se pune la prajit in 1/2 pachet margarina.

Intre timp se amesteca intr-un castron ceapa taiata marunt, cu usturoiul tocat marunt, cu ketchupul, sosul de chili, otetul, zaharul si se amesteca bine.

Dupa ce s-a prajit frumos pe toate partile se adauga amestecul din castron. Se caleste impreuna cu carnea aproximativ 30 de minute dupa care se opreste focul.

Cu cat sta mai mult cu atat se intrepatrund gusturile mai bine.

Inainte de a servi masa se mai pune la foc mic pentru aproximativ 30 de minute.

Se poate servi cu orez sau cu cartofi fierti sau piure de cartofi (fiecare dupa preferinta).

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei de pui cu piure de cartofi aromat

Postat de AdrianUdrea

Ficatei de pui cu piure de cartofi aromat

Curatam ficateii de pui, ii clatim in apa rece si ii scurgem bine, tamponandu-i cu hartie absorbanta.  Intr-o tigaie adanca, punem uleiul la incins, impreuna cu 25 g unt si adaugam...

Citeste continuarea

Pui Valdostana cu ciuperci

Postat de mihaelar63

 Pui Valdostana  cu ciuperci

 Pieptul de pui se spala si se taie in bucati mari [ ca pentru snitel ]. Feliati sunca si cascavalul . Rosiile se spala si se feliaza Curati , spalati si tocati marunt ceapa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2012, 20:01
la 29.10.2012, 20:01
Păi eu zic să încercăm măcar două porţii
la 29.10.2012, 20:03
Valclaudia
la 29.10.2012, 20:05
portiadelumina

Păi eu zic să încercăm măcar două porţii


Cum sa nu,s-a facut!
la 29.10.2012, 20:09
o mancare de nota 20 , te lingi pe degete

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking