Pui brasovean

Postat de janet in Pui
10 Iul 2010 | 5843 vizualizari
Pui brasovean

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 150 gr de sote de ciuperci
  • 50 gr cascaval ras
  • sare si piper

Mod de preparare

Mai intai pregatim soteul de ciuperci;intr-o cratita incinsa punem un pic de ulei in care calim o ceapa taiata marunt,

cind ceapa a devenit sticloasa adaugam ciupercile taiate julien,saram si piparam si lasam pe foc pina scade apa ce a lasat-o ciupercile.

Cind este gata lasam la o parte si ne vom ocupa de pieptul de pui.
Daca pieptul este cu os,il vom dezosa.Carnea rezultata o vom imparti in doua.
Fiecare bucata rezultata ,vom desface-o in doua ,rezultind cite o inimioara.
Apoi ungem carnea cu un pic de ulei ,saram si piparam si o punem pe un gratar incins cite 5 min. pe fiecare parte. Cind este gata,punem pe o farfurie ,care sa reziste la cuptor.Peste carnea fripta vom pune soteul de ciuperci,iar peste ciuperci presaram cascaval ras.
Dupa ce am presarat cascavalul,punem la cuptorul incins ,cam 2 min.pentru a se topi un pic cascavalul.
Este un preparat usor de facut si foarte gustos!Se poate servi alaturi de un sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui brasovean" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui, cu legume la gratar

Postat de merisor67

Pui, cu legume la gratar

Din ulei si condimente facem o pasta cu care ungem puiul pe care il punem intr-un vas de yena cu capac si il dam la cuptor pentru 40 de minute la 200 grade. Spalam bine cartofii si ii punem la...

Citeste continuarea

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Postat de timea

Cous cous cu sos de rosii servit cu piept de pui

Punem mai intai cuşcuşul la fiert in apa cu putina sare. In acest timp punem o tigaie pe foc si picuram in ea un pic de ulei de masline in care calim apoi ceapa si ardeiul tocate marunt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2010, 17:20
la 10.07.2010, 17:24
mmm...ce bun....
la 10.07.2010, 17:31
la 10.07.2010, 17:40
o sa o fac si eu!
la 10.07.2010, 17:49
imi place...vreauuuu

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking