Pui cu bambus si ciuperci si taitei cu susan negru

Postat de papabundetot in Pui
1 Dec 2013 | 6184 vizualizari
Pui cu bambus si ciuperci si taitei cu susan negru

Am avut o saptamana asiatica ca sa ii spun asa si am pregatit cateva preparate armate dar foarte usoare si extrem de simplu de facut acasa.E dreptca aceasta e varianta mea pentrupuiul cubambus si ciuperci deoarece sunt multe ingrediente pe care eu nu le tolerez si atunci adaptez mereu retetele la gustul care ne place.

Ingrediente

  • Pentru pui cu bambus:
  • 6 pulpe pui fara piele si os
  • ½ lingurita ghimbir macinat
  • ½ lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura sos Worchester
  • 2 catei usturoi
  • 4 fire ceapa verde
  • 200 gr ciuperci
  • 1 morcov

Mod de preparare

Pulpele de pui le-am traiat cuburi,le-am marinat in sos soia,sos Worchester,ghimbir,curry,nucsoara,apoi intr-un wok am pus ulei de rapita,am adaugat apoi usturoiul tocat marunt,cuburile de carne,le-am lasat sa se rumeneasca frumos,apoi le-am scos pe o farfurie cu servet de hartie.

Am adaugat apoi in wok morcovul taiat bastonase,bambusul, le-am calit 2 minute,apoi am adaugat ciupercile taiate felii,si le-am lasat si pe ele 1 minut si apoi am pus din nou puiul,si sosul in care am marinat carnea si am mai lasat cateva minute pentru ca puiul sa se patrunda bine.

Inainte de a opri focul am adaugat ceapa vede taiata in diagonala.

Taiteii chinezesti cu ou i-am oparit 4 min in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj,apoi i-am scurs bine de apa si am adaugat peste ei ulei de susan si susan negru.

Am decorat farfuria cu germeni de ceapa rosie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bambus si ciuperci si taitei cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel cu pui de curte

Postat de eumimi

Ostropel cu pui de curte

Fierbem carnea de pui. Calim usturoiul impreuna cu carnea de pui, adaugam rosiile date pe razatoare si lasam la fiert inca 20-25 de minute. Potrivim de sare si piper si adaugam verdeata...

Citeste continuarea

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Postat de mirela0911

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Se spala pieptul de pui apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se ia fiecare bucata si se cresteaza deasupra.  Ardeiul kapia se spala, se curata de cotor si seminte si se taie bucati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.12.2013, 10:43
harnicuta
la 01.12.2013, 10:46
la 01.12.2013, 11:11
ce mancarica buna ai facut!
la 01.12.2013, 11:12
Plaace!!
la 01.12.2013, 11:27

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking