Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj

Postat de cristeena20 in Pui
8 Dec 2012 | 5889 vizualizari
Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 cutie cu ciuperci intregi
  • o bucata de bacon
  • o bucata de carnat afumat
  • ceapa, usturoi,
  • arpagic (10 buc)
  • ulei de masline, sare, piper, dafin
  • pasta de rosii
  • cub knorr , vin alb
  • o foaie de masa foietata
  • 1 ou

Mod de preparare

- Pulpele de pui de tau in 3-4 bucati (depinde de marime)- se pun pe gratar , se rpajesc bine.

- arpagicul se fierbe in apa clocotita cu coaja si se scoate intr-un bol cu gheata cu apa- apoi decojim .

- baconul sau sunca afumata se taie cuburi marisoare, la fel carnatul

- Taiem ceapa marunt si punem la clait in ulei d emasline, aduagam usturoi  Adaugam baconul si carnatul, apoi pasta de rosii si carnea care a fost grilada inainte. Adaugam vin alb si apa . Adaugam sare, piper, piri-piri si cub knorr de pui. Lasam acoperit , pana se inmoaie carnea si se formeaza un sos mai gros. Adaugam dafinul si la final ciupercile si arpagicul MAi dam clocote. 

- Punem din compozitie in forme de 1 persoana sau tava mai mare (dupa preferinta). Decupam din foaia foietata sa fie aprox de marimea vasului unde e carnea, ungem marginile vasului cu ou batut- acoperim cu foaia foietata si inchidem marginile. Ungem totul cu ou deasupra si dam la cuptor pana este coapta foaia de deasupra si e rumena.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci acoperit cu foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu lamaie la cuptor, pe pat de mere si ceapa

Postat de merisor67

Pui cu lamaie la  cuptor, pe pat de mere si ceapa

Spalam bine puiul si il sectionam pe jumatate, pastrand pieptul intreg. Il masam bine, atat pe piele, cat si pe sub piele, acolo unde putem, cu ulei de masline si il condimentam cu sare, piper...

Citeste continuarea

Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos

Postat de panacris

Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos

Ceapa și usturoiul se curăță, apoi se toacă mărunt. Pieptul de pui se spală, curăță și se taie bucățele mai mari. Într-o tigaie mai înaltă, sau chiar un wok, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2012, 21:48
vaaaaaaaaaaai!!! cum arata!!!!
la 08.12.2012, 21:50
ce harnica ai fost!arata tare bine
la 08.12.2012, 21:53
fain arata
la 08.12.2012, 21:54
Cat de bun si gustos
la 08.12.2012, 21:57
puiul ala cu ciuperci arata senzational! bagam la seif

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking