Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

Postat de panacris in Pui
25 Noi 2012 | 3781 vizualizari
Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

Ceva inedit si gustos ptr familia mea!

Ingrediente

  • piept de pui 2 bucati medii,
  • ciuperci champignon 1 cutie mica,
  • compot de mandarine 1 cutie mica,
  • seminte de floarea soarelui crude 3 lingurite,
  • seminte de in 1 lingurita,
  • sos de soia 1 lingura,
  • sare aromata cu usturoi,
  • supa de carne, sau legume 250 ml
  • ghimbir uscat 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat,
  • unt 3 linguri.

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii. Se pune la incins untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne, ciupercile scurse de zeama din conserva, semintele de floarea soarelui si in. Se asezoneaza de sare, piper si ghimbir, lasandu-se sa se rumeneasca putin. Se adauga mandarinele cu zeama de la compot, sosul de soia si 250 ml supa de carne sau legume. Se lasa sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tocana mexicana de pui

Postat de sufletista

Tocana mexicana de pui

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins. Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un...

Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de cristeena20

Cordon Bleu

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2012, 13:45
interesant
la 25.11.2012, 13:45
Mhh, bun!
la 25.11.2012, 13:47
bun bun
la 25.11.2012, 13:51
la 25.11.2012, 13:55
mmm,vreu si eu

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking