Ingrediente
- 3 ciocanele
- 50g unt
- 170g gorgonzola dulce
- sare
- 600 ml. apa
Mod de preparare
Pulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte.
Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul.Cand acesta e topit, se pun pulpele. Acestea se lasa la prajit pe ambele parti, cateva momente, pana prind o culoarea aurie. Dupa care se pun 200ml apa si se lasa sa fiarba, iar cand scade apa, se mai pun 200ml de apa, dupa se mai pun 200ml apa. Eu am folosit doar 600ml apa, deoarece carnea era frageda, dar daca carnea voastra e mai tare, puneti mai multa apa, pana cand e moale.Ultima data cand se pune apa, aceasta se lasa sa scada, de jumatate si mai apoi se pune gorgonzola.Se mai lasa cateva momente tigaia pe foc, pana gorgonzola s-a topit, iar carnea s-a " fiert" in sos.Se poate servi cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|