Pui in sos Worcester si orez cu legume

Postat de alexandrinapop in Pui
14 Noi 2010 | 17177 vizualizari
Pui in sos Worcester si orez cu legume

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 1 piept de pui
  • sos Worcester 40-50 ml
  • unt 50 gr
  • ulei de masline

Pentru orez:

  • cca 200 gr orez cu bob lung
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare verde
  • 2 oua
  • 30 ml sos de soia
  • ulei de masline

Mod de preparare

Puiul

Se taie puiul in bucati marisoare , se amesteca impreuna cu sosul Worcester si se lasa la frigider o ora .Dupa ce sa marinat,  intr-o tigaie se pun cca 50 gr unt si 3 linguri de masline,  restul de sos Worcester ramas iar apoi se pune puiul la prajit . Se lasa pana se patrunde bine pe ambele parti , la foc mediu ,sub capac .

Orezul

Se fierbe orezul cam 15 minute si apoi se strecoara.
Separat din cele 2 oua se face o papara dar nu f prajita.
Ardeii vin taiati cuburi iar morcovul fideluta .
Intr-o tigaie se pune la incins uleiul de masline si se adauga la calit  ardeii, morcovii si mazarea si se lasa vreo 3-5 minute. Peste se adauga papara si apoi orezul fiert. La final se pune sosul de soia se amesteca usor si se mai lasa sa stea sub capac circa 5 minute .
Se serveste cu puiul in sos Worcester.
Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos Worcester si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Postat de panacris

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Pieptul de pui se curăță, taie fâșii, apoi se condimentează de sare, piper, boia, ulei de măsline și se prăjește la foc iute, cât să se rumenească, apoi se lasă la răcit....

Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui

Postat de RODIMUR

Chiftelute din piept de pui

Se curăță, se spală și se lasă pieptul de pui să se scurgă de apă. Ceapa se curăță, se spală și se taie foarte fin, după care se topește în ulei și se lasă la răcit și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2010, 10:53
super la favo cu ea si 5f
la 14.11.2010, 11:41
Foarte buna.
la 14.11.2010, 11:46
super faina
la 14.11.2010, 11:47
colorat si delicios5 furci
la 14.11.2010, 11:50
ce buna e

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking