Pui lionez

Postat de Sidy in Pui
30 Oct 2010 | 4809 vizualizari
Pui lionez

Va rog sa scuzati calitatea pozelor ! Sincer...nu stiu ce prostioare oi fi facut de au iesit asa ...in ceata !

Ingrediente

  • 4-5 pulpe pui
  • 1 ceapa rasa
  • 1 lingura unt
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lamaie
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper

Mod de preparare

 

Pulpele se dezoseaza si se taie in bucati mai mari.
Ceapa se caleste in unt pina devine sticloasa , apoi se adauga bucatile de carne fara pielita si se inabusa in putina apa sau supa de pui.Cine doreste ca pulpele sa fie crocante le poate da la cuptor 30 minute intr-o punga Knorr.
Cand carnea este moale, se adauga smantana,ciupercile, sare si piper, se mai inabusa cateva minute, apoi se adauga galbenusurile frecate cu zeama de lamaie, fara sa mai fiarba.
Se serveste cu garnitura de orez, mamaliguta sau ce va place voua mai mult...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui lionez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Postat de mirela0911

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Bucatile de carne se spala bine apoi se lasa sa se scurga bine de apa. Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Se pun bucatile de carne si se lasa sa se caleasca cate 5 minute pe fiecare...

Citeste continuarea

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Postat de RuxyRux

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Se fierb cartofii ca pentru piure.  Intr-o tigaie se caleste usor ceapa presarata cu foarte putina sare, se pune si afumatura taiata dupa dorinta, eu am taiat si fasii si cuburi si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2010, 09:11
buna 5 furci
la 30.10.2010, 10:20
Lasa Sidy,ca doar nu mancam poza.Bun,bun.
la 30.10.2010, 10:59
probabil de la abur sidy dar nu e nimic
la 30.10.2010, 12:03
bun...bun 5f
la 30.10.2010, 12:11
Sidy, si mie mi se mai intampla.........nu stiu pe unde umblu la aparat si ma trezesc cu niste poze vai mama lor.................eu una stiu si nici nu ma indoiesc de frumusetea si bunaciunea preparatelor tale.................

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking