Pui Tikka Masala

Postat de Bucataras in Pui
26 Mar 2011 | 6036 vizualizari

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

Ingrediente

  •  5 pulpe superioare de pui fara piele
  • sucul proaspat de la o lamiie
  • o lingurita de boia iute
  • 2 lingurite de boia dulce
  • o lingurita de seminte de chimen
  • o lingurita de boabe de coriandru
  • o ceapa tocata
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 4 centimetri bucata ghimbir tocata
  • 2-3 centimetri bucata ghimbir ras
  • 1 ardei verde curatat de seminte si tocat
  • 1 lingurita de curry
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de otet balsamic alb
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o lingura de pasta de rosii Cirio Pasata
  • o mina de frunze proaspete de patrunjel tocat
  • 125 ml iaurt
  • sare

Mod de preparare

 Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tikka Masala

Postat de Ksenya

Tikka Masala

   Intr-un   bol adaugam carnea  t aiata bucati mai mici, adaugam toate   ingredientele   de la capitolul marinada, amestecam totul bine acoperim si dam la rece...

Citeste continuarea

Pui Tikka Masala

Postat de licurici_lra

Pui Tikka Masala

Condimentele se amesteca cu iaurtul grecesc, apoi cu pieptul de pui (taiat cubulete) si se lasa la marinat cateva ore. Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se prajeste in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2011, 08:56
la 26.03.2011, 09:04
Interesanta mixtura cu iaurt , e de retinut!
la 26.03.2011, 09:10
la 26.03.2011, 09:51
la 26.03.2011, 09:54
Super tare reteta ... dar acea mixtura , poate da unora mari ,,batai de cap" , a se citi stomac ( am facut cateva indigestii de la usturoi cu iaurt , pffffffff )
Am o nelamurire : de ce-i tot zice ,,marinada" ? cred ca voi consulta DEX
Toata admiratia ptr detalierea frumoasa a retetei

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking