Ingrediente
- 1piept de pui mai mare
- 1mana de caise uscate
- 2linguri piure de castane
- 50ml coniac de buna calitate
- 4linguri tarhon uscat
- 1lingurita praf de anason
- 100g jambon
- sare
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare
Punem caisele intr-un bol acoperite de coniac si lasam la frigider pana a doua zi;
Pieptul feliat dar nu pana la capat,batut usor,condimentat cu sare si piper,punem deasupra felii de jambon,presaram tarhon,si putin ulei de masline;
rasturnam caisele cu tot cu coniac in blender,adaugam pasta de castane,1lingura de tarhon si anasonul si facem o pasta din aceste ingrediente;
punem pasta deasupra jambonului,rulam,prindem cu scobitoare,trecem ruloul prin ulei,infasuram in folie alimentara bine stransa si-l lasam la frigider 1h;
prajim apoi ruloul putin in ulei,dupa care-l punem la cuptor sa se rumeneasca;
servim imediat cu orice garnitura avem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu caise si castane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|