Pui umplut cu caise si castane

Postat de ianculubita in Pui
12 Iun 2013 | 3129 vizualizari
Pui umplut cu caise si castane

Maine-i sarbatoare mare,asa ca va propun o reteta sa va rasfatati familia!!

Ingrediente

  • 1piept de pui mai mare
  • 1mana de caise uscate
  • 2linguri piure de castane
  • 50ml coniac de buna calitate
  • 4linguri tarhon uscat
  • 1lingurita praf de anason
  • 100g jambon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Punem caisele intr-un bol acoperite de coniac si lasam la frigider pana a doua zi;

Pieptul feliat dar nu pana la capat,batut usor,condimentat cu sare si piper,punem deasupra felii de jambon,presaram tarhon,si putin ulei de masline;

rasturnam caisele cu tot cu coniac in blender,adaugam pasta de castane,1lingura de tarhon si anasonul si facem o pasta din aceste ingrediente;

punem pasta deasupra jambonului,rulam,prindem cu scobitoare,trecem ruloul prin ulei,infasuram in folie alimentara bine stransa si-l lasam la frigider 1h;

prajim apoi ruloul putin in ulei,dupa care-l punem la cuptor sa se rumeneasca;

servim imediat cu orice garnitura avem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu caise si castane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Snitele de pui

Postat de licurici_lra

Snitele de pui

Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se bate usor, apoi se pun condimentele pe fiecare parte (sare, piper si oregano). Fulgii de porumb se maruntesc si se pun intr-un blender impreuna cu...

Citeste continuarea

Reteta Sambusek - Briwat (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Reteta Sambusek - Briwat (reteta video)

Calim ceapa in ulei impreuna cu condimente si carne 6 minute ,adaugam patrunjel si orez ,amestecam bine apoi oprim focul.transferam amestecul int-un bol si il lasam sa se raceasca bine ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2013, 12:05
la 12.06.2013, 12:08
la 12.06.2013, 12:13
foarte gustos
la 12.06.2013, 12:17
la 12.06.2013, 12:23
interesant!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking