Pulpa de curcan la cuptor

Postat de Alinutza80 in Curcan
27 Mai 2012 | 3593 vizualizari
Pulpa de curcan la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa mare de curcan(nu stiu exact gramajul)
  • coriandru
  • amestec de piper rosu,alb,verde si negru
  • usturoi
  • sare
  • rozmarin uscat si verde
  • ulei de masline
  • vin alb
  • sos de soia

Mod de preparare

Pulpele se pun la marinat de cu seara. se condimenteaza, se pun cativa catei de usturoi sfarmat, rozmarinul uscat, uleiul , vinul si putin sos de soia.Se pune intr-o punga si se lasa pana a doua zi.

Intr-o tava se aseaza pulpa impreuna cu marinata din punga. Se adaugam rozmarin verde si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.

Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se pun in cuptorul incins. Dupa o ora indepartam folia  pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Carne de curcan la punga, in cuptor

Postat de mirela0911

Carne de curcan la punga, in cuptor

Se pregateste carnea de cu seara. Se spalat carnea si se lasa sa se scurga de apa. Intr-un bol se pun condimentele si uleiul. Se amesteca totul bine apoi se ung bucatile de carne. Se introduc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2012, 11:42
buuuunnnnn ...curcanul.....o carnita sanatoasa si gustoasa!!!!
la 27.05.2012, 11:45
buna tare
la 27.05.2012, 11:46
Bun bun
la 27.05.2012, 12:41
Vreauuuuu!
la 27.05.2012, 13:40
asta am facut si eu

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking