Ingrediente
- 1 bucata pulpa de curcan (partea superioara)
- 200 ml. vin alb
- baza Mirodenia
- o foaie de dafin
- 1 morcov
- o bucata de telina mica
- o lingura ulei de masline
Mod de preparare
Pentru inceput am dezosat pulpa de curcan.
Am adaugat baza Mirodenia (Fuchs) carnea de curcan si am lasat-o in vin alb 2-3 ore.
Cat carnea a stat la marinat,am curatat morcovul ,telina, le-am taiat julien,dar mai grosier.Sa nu credeti ca am curatat la astea 2-3 ore.
Dupa aceasta perioada,am scos carnea ,am pus-o pe un capac de lemn,condimentat-o inca putin.
Legumele le-am asezat frumos pe carne,am rulat strans si am legat roloul cu ata.
Intr-un vas ceramic uns cu o lingura de ulei,(de masline am folost eu)am pus ruloul de carne,o foaie de dafin si sosul de la marinat carnea.
Vasul l-am acoperit cu staniol si l-am bagat la cuptor pentru o ora si jumatate.
Dupa o ora am scos staniolul si la fiecare sfert de ora am intors ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.
L-am servit cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|