Ingrediente
- pulpa de miel 1 bucata,
- ceapa verde e fire,
- usturoi verde 1 capatana,
- sare iodata,
- boia de ardei dulce,
- piper proaspat macinat,
- rozmarin, oregano, busuioc,
- mustar cu seminte 100 g.,
- ulei de masline,
- vin al demisec 250 ml.
Mod de preparare
Mustarul se amesteca cu sare, piper, boia, rozmarin, oregano, busuioc, ulei de masline. Cu aceasta compozitie, se maseaza pulpa de miel, curatata si cresatata intre timp.
Vasul roman se pregateste, conform instructiunilor, si anume se scufunda in apa rece cca. 20 de minute. Pulpa de miel se aseaza in vas, se presara ceapa si usturoiul tocat marunt. Se adauga vinul, se completeaza cu apa si se coace la cuptor cca. 45 de minute la foc potrivit.
Friptura se serveste fierbinte sau rece, cu garnitura de cartofi natur, orez sau cus/cus, acompaniata de salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|