Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Porc
31 Ian 2012 | 7012 vizualizari
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Ingrediente

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu

Mod de preparare

Mai intai spalam bine pulpa.

Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem  pulpa.

Cand incepe sa fiarba o spumam.

Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute,acoperita cu un capac.

Dupa acest timp o scoatem cu o paleta  pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un bol frecam putin untul.

Adaugam sare,piper,boia de ardei,busuioc,marar ,usturoiul si zeama de lamaie.

Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.

Patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam.

Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.

Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.

Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin,cu grija sa nu stricam invelisul verde,puneti pe un colt(daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).

Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.

Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.

Scoatem pulpa,rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.

Fiind gata o scoatem si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ceafa de porc cu legume, in sos de lamaie

Postat de Sim0naWorld

Ceafa de porc cu legume, in sos de lamaie

Carnea am portionat-o, apoi am condimentat-o cu cimbru, boia, piper si sare, si am lasat-o vreo jumatate de ora sa se odihneasca. Intre timp am pregatit legumele: ceapa am taiat-o julien, cartofii...

Citeste continuarea

Tocana de rosii cu carne de porc

Postat de mirela0911

Tocana de rosii cu carne de porc

Se spala carnea si se taie in cubulete. Intr-o cratita se pune untul si uleiul sa se incinga. se pune carnea si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga sare si piper, se mai amesteca pana se albeste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2012, 12:29
bun bun
la 31.01.2012, 12:37
am venit la masa ca daca-i frig trebuie sa mancam multa carne
la 31.01.2012, 12:39
legume nu))
la 31.01.2012, 12:46
Vladimir,Dia,Gabitza va multumesc
-Pai mai Gaby de la legume te apuca si mai tare frigul
la 31.01.2012, 12:49
nu-i voie legume acuma,numa' mai la primavara cand apar urzicile,macrisul ...

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking