Pulpe de curcan cu legume in vas roman

Postat de ela in Curcan
8 Apr 2010 | 7850 vizualizari
Pulpe de curcan cu legume in vas roman

Ingrediente

  • 3pulpe curcan fierte in prealabil,
  • 1ardei gras,
  • 1morcov,
  • 2cartofi,
  • o mana de brocoli,
  • vegeta,
  • sare,
  • condimente,
  • smantana 3linguri,
  • 1lingurita de boia,
  • 1borcan ciuperci

Mod de preparare

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta compozitie.Se pun pulpele peste legume,se acopera cu capacul si se da la cuptor 2ore,dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor 20-30minute.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html Pentru sos: Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu...

Citeste continuarea

Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan

Postat de Oana

Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan

Vanata se curata de coaja si se taie rondele, se presara cu sare si se lasa sa se odihneasca pana pregatim carnea. Se pune putin ulei intr-o tigaie adanca. Se adauga carnea de curcan taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2010, 21:24
la 08.04.2010, 21:32
pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici
la 09.04.2010, 09:07
bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?
la 09.04.2010, 12:03
Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore
la 09.04.2010, 19:58
da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking