Pulpe de ied cu verdeturi

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
8 Ian 2014 | 3157 vizualizari
Pulpe de ied cu verdeturi

Ingrediente

  • doua pulpe de ied
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin
  • cimbru
  • verdeturi deshidratate ( patrunjel, ceapa verde, arpagic, usturoi )
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de ied cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Postat de Constelatialeu

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...

Citeste continuarea

Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti

Postat de cristeena20

Risotto cu ciuperci si carnati proaspeti

Cand pregatim risotto trebuie sa amestecam mereu  pana e fiert si cremos si adaugam treptat supa pe masura ce seaca lichidul . Initial tocma ceapa marunt si ocalim cu un catel de ustutoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2014, 22:27
du-ti bey! de unde ied la ora asta?
la 08.01.2014, 22:34
in congelator Si mai am
la 08.01.2014, 22:34
bine...p'astea le-am mancat in noiembrie, dar nu conteaza ))
la 08.01.2014, 22:35
Ina eu nu intreb de unde ai ied la ora asta,eu vreau conopida,arata asa de bine,si merge de minune dupa atata carne,imi dai Uite te si tuc
la 08.01.2014, 22:35
nu am mai papat

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking