Pulpe de pui aromate

Postat de medioto59 in Pui
31 Aug 2010 | 4173 vizualizari
Pulpe de pui aromate

Daca ieri v-am servit direct din tava astazi va servesc din farfurie..................va astept !

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva frunze de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in parte si lasam la rece circa 2 ore dupa care asezam intr-un vas , adaugam o cana cu apa, cateva frunze de dafin  si dam la cuptor.Cand pulpele incep sa se rumeneasca adaugam vinul si lasam sa scada.Servim friptura calda alaturi de o garnitura si o salata.........eu am ales drept garnitura orez cu legune.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu mustar Dijon si miere

Postat de Irina

Pui cu mustar Dijon si miere

Am aranjat bucatile de pui intr-un vas ceramic, le-am condimentat simplu cu sare si piper, am stropit cu o ceasca cu apa si am dat tava la cuptor, pana puiul s-a patruns si rumenit usor. Intre...

Citeste continuarea

Pulpe de pui la gratar, cu ciuperci si smantana

Postat de vasimur

Pulpe de pui la gratar, cu ciuperci si smantana

  Pregătire pulpe: Spălăm bine pu lpele și l e tăiem în două, dacă sunt prea mari . De data aceasta am folosit grătarul pe ochi de aragaz, deoarece pulpele se fac...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.08.2010, 17:28
Medi mai inebunit cu pulpele tale...ai retete care de care mai faine
la 31.08.2010, 17:40
mmm....ce bun....o portie, va rog....
la 31.08.2010, 17:53
la 31.08.2010, 18:05
Diana, pai Sidy a zis ca am taiat toate gainile din curte.......mai aveam una si ieri am bagat-o si pe aia la cuptor
la 31.08.2010, 18:06
Gata ,Madi s-a facut............

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking