Pulpe de pui aromate

Postat de medioto59 in Pui
31 Aug 2010 | 4179 vizualizari
Pulpe de pui aromate

Daca ieri v-am servit direct din tava astazi va servesc din farfurie..................va astept !

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva frunze de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in parte si lasam la rece circa 2 ore dupa care asezam intr-un vas , adaugam o cana cu apa, cateva frunze de dafin  si dam la cuptor.Cand pulpele incep sa se rumeneasca adaugam vinul si lasam sa scada.Servim friptura calda alaturi de o garnitura si o salata.........eu am ales drept garnitura orez cu legune.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu mustar Dijon si miere

Postat de Irina

Pui cu mustar Dijon si miere

Am aranjat bucatile de pui intr-un vas ceramic, le-am condimentat simplu cu sare si piper, am stropit cu o ceasca cu apa si am dat tava la cuptor, pana puiul s-a patruns si rumenit usor. Intre...

Citeste continuarea

Pulpe de pui la gratar, cu ciuperci si smantana

Postat de vasimur

Pulpe de pui la gratar, cu ciuperci si smantana

  Pregătire pulpe: Spălăm bine pu lpele și l e tăiem în două, dacă sunt prea mari . De data aceasta am folosit grătarul pe ochi de aragaz, deoarece pulpele se fac...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii

la 31.08.2010, 17:28
Medi mai inebunit cu pulpele tale...ai retete care de care mai faine
la 31.08.2010, 17:40
mmm....ce bun....o portie, va rog....
la 31.08.2010, 17:53
la 31.08.2010, 18:05
Diana, pai Sidy a zis ca am taiat toate gainile din curte.......mai aveam una si ieri am bagat-o si pe aia la cuptor
la 31.08.2010, 18:06
Gata ,Madi s-a facut............

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking