Ingrediente
- 2 pulpe pui
- 1 ardei verde
- 1 ardei kapia
- 1 ardei galben
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 5-6 linguri ulei masline
- 1 ceasca vin alb
- cateva fire de cimbrisor
- 1/2 lingurita zitronen pfeffer
- 2 lingurite suc lamaie
- sare
Mod de preparare
Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se moaie putin.
Pulpele de pui le punem intr-un vas termorezistent. Le condimentam cu sare si zitronenpfeffer, apoi le acoperim cu ceapa si ardei. Turnam uleiul (in care s-au calit legumele) si vinul, in vas. Cateii de usturoi ii taiem in jumatate si ii punem langa pui. Presaram cimbrisorul, acoperim cu o folie de staniol si dam la cuptor, la 200°C pentru 30 minute.
Dupa acest interval luam folia, iar ardeii si ceapa ii impingem in lichid pentru a nu se arde. Punem 1 lingurita suc lamaie peste fiecare pulpa, apoi le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pulpele de pui cu ardei le servim calde cu cartofi, orez sau cus-cus.
Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|