Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

Postat de Sylvia in Pui
18 Mai 2010 | 5486 vizualizari
Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

Am facut acest pranz dietetic si lejer care s-a dovedit a fi excelent la gust, este excelent pentru dieta Rina la ziua de proteine .

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru fiecare persoana de
  • o pulpa de pui ( eu am scos pielea de pe ea) ,
  • o jumatate de dovlecel verde ( zuchinni) ,
  • 2 maciulii de ceapa verde,
  • o rosie,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • marar.

Mod de preparare

Punem ceapa tocata marunt cu uleiul la incins si atunci cand sfaraie adaugam pulpa de pui. Lasam sa se rumeneasca putin si adaugam apoi sare si piper si lasam la foc mic pret de cateva minute. Dupa aceea adaugam rosia curatata de seminte tocata marunt si o canita de apa, lasam la foc mic 10-15 minute. Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul adaugam dovlecelul taiat , se face foarte repede si mie imi place putin al dente .

La sfarsit am mai dres cu condimente si am adaugat marar. Se poate servi simplu ( eu l-am mancat in cadrul dietei Rina la ziua de proteine ) sau cu o garnitura de orez, a fost un pranz delicios si lejer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecel gratinat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Postat de ctlina

Vol-au-vent cu pui și ciuperci

Puneti foile de foietaj una peste alta. Foaia groasa obtinuta o intindeti un pic cu un rulou. Cu un cerc de metal de 8 cm taiati discurile (16 discuri pentru 8 vol-au-vent). Faceti gauri in...

Citeste continuarea

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Postat de merisor67

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Spalam pulpele de pui, le scurgem bine si le condimentam cu sare, piper si boia de ardei.  Intr-o tigaie incapatoare punem untura si uleiul la incins si prajim pulpele, intorcandu-le pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2010, 17:33
ce bine arata,5furculite.dar nu te superi daca eu fur doar pulpa ca cu dovlecelul nu sunt prietena
la 18.05.2010, 17:35
Ela e bine si asa ca tot de regim e, dovlecelul asta verde este deosebit de bun, e preferatul meu dintre legume deci daca vrei facem targul si impartim portia
la 18.05.2010, 17:39
sylvia de acord tu nu sti ca cea mai buna leguma e carnea?
la 18.05.2010, 18:10
Mie imi place dovlecelul asa ca o ajut pe Ela .............eu dovlecel , ea carnea.................frumos prezentat,Sylvia...............5 furcu.
la 18.05.2010, 18:37
super arata, trebuie sa punctez iar cat de mult imi pace faruria

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking