Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

Postat de Sylvia in Pui
18 Mai 2010 | 5473 vizualizari
Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

Am facut acest pranz dietetic si lejer care s-a dovedit a fi excelent la gust, este excelent pentru dieta Rina la ziua de proteine .

Ingrediente

  • Avem nevoie pentru fiecare persoana de
  • o pulpa de pui ( eu am scos pielea de pe ea) ,
  • o jumatate de dovlecel verde ( zuchinni) ,
  • 2 maciulii de ceapa verde,
  • o rosie,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • marar.

Mod de preparare

Punem ceapa tocata marunt cu uleiul la incins si atunci cand sfaraie adaugam pulpa de pui. Lasam sa se rumeneasca putin si adaugam apoi sare si piper si lasam la foc mic pret de cateva minute. Dupa aceea adaugam rosia curatata de seminte tocata marunt si o canita de apa, lasam la foc mic 10-15 minute. Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul adaugam dovlecelul taiat , se face foarte repede si mie imi place putin al dente .

La sfarsit am mai dres cu condimente si am adaugat marar. Se poate servi simplu ( eu l-am mancat in cadrul dietei Rina la ziua de proteine ) sau cu o garnitura de orez, a fost un pranz delicios si lejer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecel gratinat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de eumimi

Piept de pui umplut

Mai intai desfacem fiecare piept de pui si il batem bine ca pentru snitele. Adauagam cate 1 felie de cascaval si cate una de bacon peste fiecare bucata de piept, presaram sare, piper si...

Citeste continuarea

Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se taie rondele groase. Ciupercile se spala si se taie in jumatati. Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie rondele groase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2010, 17:33
ce bine arata,5furculite.dar nu te superi daca eu fur doar pulpa ca cu dovlecelul nu sunt prietena
la 18.05.2010, 17:35
Ela e bine si asa ca tot de regim e, dovlecelul asta verde este deosebit de bun, e preferatul meu dintre legume deci daca vrei facem targul si impartim portia
la 18.05.2010, 17:39
sylvia de acord tu nu sti ca cea mai buna leguma e carnea?
la 18.05.2010, 18:10
Mie imi place dovlecelul asa ca o ajut pe Ela .............eu dovlecel , ea carnea.................frumos prezentat,Sylvia...............5 furcu.
la 18.05.2010, 18:37
super arata, trebuie sa punctez iar cat de mult imi pace faruria

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking