Ingrediente
- • 4 pulpe de pui
- • 1 ceapă albă
- • 2 cepe verzi
- • 3 căței de usturoi
- • 150 ml vin alb sec
- • roșii din conservă
- • rozmarin și oregano
- • mărar verde
Mod de preparare
Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin. Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert.
Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne.
Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.
Să aveți poftă bună!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu găluște" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|