Pulpe de pui cu hrisca

Postat de Valclaudia in Pui
19 Mar 2014 | 6410 vizualizari
Pulpe de pui cu hrisca

Ingrediente

  • 5 ciocanele de pui
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe mari
  • sare si piper dupa gust
  • 1 varf de cutit turmeric
  • 2 lingurite bobite de mustar
  • patrunjel verde tocat
  • 3 linguri de ulei
  • 250 gr. hrisca

Mod de preparare

Indepartam pielea de pe pulpele de pui inferioare.

Curatam ceapa si morcovul, le spalam, apoi le taiem rondele (ceapa o taiem rondele mai subtiri, rondelele de morcov le taiem putin mai groase).

Asezam intr-o cratita ceapa si morcovul, punem deasupra lor ciocanelele, presaram sare si piper dupa gust, boabele de mustar, un praf de turmeric si adaugam apa cat sa acopere toate ingredientele din cratita.

Lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.

Adaugam hrisca clatita cu apa rece, amestecam din cand in cand si daca mai este nevoie completam cu putina apa. (hrisca mea a fiert in cca 15 min si n-a mai fost nevoie decat de cca 50ml apa).

Manacrea se lasa la foc pana scade apa si garnitura capata consistenta unui pilaf de orez.

La final presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de pui cu hribi si smantana

Postat de rocsi_1612

Mancare de pui cu hribi si smantana

Puteti pune hribii nefierti, eu am avut o cantitatea mai mare, i-am fiert putin ca sa pun cativa si in congelator si de acolo am oprit si pentru acest preparat. Curatam ceapa, o tocam marunt....

Citeste continuarea

Rulada de pui cu legume

Postat de CameliaComan

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la tigaie cu marar (morcovi, brocoli, ceapa, ciuperci si cartofi)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2014, 20:37
Nu am mancat hrisca, dar arata tare apetisant! Sa trag o fuga sa gust?
la 19.03.2014, 20:37
la 19.03.2014, 20:41
Gabi, Miha.....nu pot face corectia, faceti voi, va rog, modificarile din text, la final? E tarziu, sunt obosita si s-au strecurat respectivele greseli...
Eu am incercat sa editez din nou, de trei ori dar nu se salveaza modificarile. Sarumana!
la 19.03.2014, 20:42
Vino,Simo!
la 19.03.2014, 20:45
gustoase

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking