Pulpe de pui in marinada, facute pe grill

Postat de Sidy in Pui
4 Sep 2011 | 4187 vizualizari
Pulpe de pui in marinada, facute pe grill

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 100 ml vin
  • 3 linguri ulei
  • amestec condimente pui Fuchs
  • usturoi
  • piper
  • chilli
  • sare aromata

Mod de preparare

Luam pielea de pe pulpe.
Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente.
Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora. Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata....
Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta. Dar asta depinde de grillul fiecareia.
Eu am servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in marinada, facute pe grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

Postat de simona72

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

Facem o marinata din toate ingredientele enumerate mai sus. Aripioarele de pui, le spalam bine, le curatam de eventualele pene sau puf ramas. Le amestecam cu marinata si le dam la frigider pt...

Citeste continuarea

Piept de pui cu praz la cuptor

Postat de timea

Piept de pui cu praz la cuptor

Spalam bine ardeii si prazul, iar vanata spalata o curatam. Taiem prazul rondele si il calim intr-o tigaie in care am picurat un pic de ulei de masline. Adaugam ardeiul rosu si verde taiate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2011, 08:47
ce pulpe apetisante
la 04.09.2011, 08:50
pot veni la pranz la tine?...................
la 04.09.2011, 09:29
Vin si eu!!
la 04.09.2011, 11:23
foarte bune
la 04.09.2011, 11:28

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking