Pulpe de pui in marinada, facute pe grill

Postat de Sidy in Pui
4 Sep 2011 | 4196 vizualizari
Pulpe de pui in marinada, facute pe grill

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 100 ml vin
  • 3 linguri ulei
  • amestec condimente pui Fuchs
  • usturoi
  • piper
  • chilli
  • sare aromata

Mod de preparare

Luam pielea de pe pulpe.
Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente.
Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora. Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata....
Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta. Dar asta depinde de grillul fiecareia.
Eu am servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in marinada, facute pe grill" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Postat de gurita_ta2005

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...

Citeste continuarea

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Postat de timea

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Tocam carnea impreuna cu ceapa. Morcovul il dam pe razatoarea mica. Amestecam totul adaugand oul, orezul spalat bine, sarea si verdeturile. Eu amestec de obicei cu mana pentru ca se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2011, 08:47
ce pulpe apetisante
la 04.09.2011, 08:50
pot veni la pranz la tine?...................
la 04.09.2011, 09:29
Vin si eu!!
la 04.09.2011, 11:23
foarte bune
la 04.09.2011, 11:28

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking