Pulpe de pui umplute cu cabanos

Postat de rocsi_1612 in Pui
12 Iul 2012 | 4194 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu cabanos

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucati cabanos
  • bacon
  • 2 cepe verzi
  • 150 gr rosii in bulion
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui le spalam, le dezosam usor, indepartand si pielea. Le batem putin cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare,piper si boia de ardei pe ambele parti. Pe fiecare pulpa punem cate o bucata de cabanos si 2-3 feliute de bacon. Le rulam si  prindem cu scobitori.

Ungem un vas yena cu ulei si asezam rulourile in el. Rosiile in bulion le bucatalim si le punem peste. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Usturoiul il curatam si il taiem feliute. Rosia o spalam si o taiem felii rotunde. Deasupra rulourilor punem ceapa tocata, usturoiul si  feliile de rosii

Acoperim vasul si il dam in cuptor. Aprindem  focul si lasam totul sa se pregateasca cam 60-70 de minute. Scoatem capacul si mai lasam 10 minute cat sa se rumeneasca putin

Cand sunt gata le scoatem la racorit si putem servi. Alaturi de o salata merg de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Postat de panacris

Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti

Iata cum se prepara Reteta de rulouri din pui cu legume chinezesti Fileurile de pui se bat ușor cât să se aplatizeze. Apoi se ung cu muștar pe toată suprafața. Legumele...

Citeste continuarea

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2012, 18:51
la 12.07.2012, 18:54
bun bun vin la masa mai ai?
la 12.07.2012, 18:57
Bune,bune!
la 12.07.2012, 19:07
Mi-e foameee!
la 12.07.2012, 19:17
vin si eu sa pap ceva

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking