Pulpe picante cu cartofi manastiresti

Postat de Sidy in Pui
28 Apr 2011 | 4571 vizualizari
Pulpe picante cu cartofi manastiresti

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite chilli
  • 2 cuburi zahar brun
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri pasta tomate
  • piper
  • Pentru cartofi:
  • 1 kg cartofi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Indepartam pielea de pe pulpe , le spalam si le stergem bine cu un servet absorbant. Punem intr-un bol mai mare toate ingredientele pentru pulpe, le amestecam bine pina se topeste zaharul.Dam bine de tot pulpele prin acest sos picant dupa care le dam la rece pentru cel putin o ora. Ideal ar fi sa le lasam asa de seara pina dimineata...

Pregatim o tava pentru cuptor si o tapetam cu hartie de copt. Pornim cuptorul la 200 grade C.

Curatam cartofii si ii taiem in felii mai mari. Intr-un bol amestecam condimentele trecute pentru cartofi, prin care vom trece feliile de cartofi. Punem in tava pulpele la mijloc si cartofii pe margine, mai stropim cu putin ulei si adaugam o cescuta mica cu apa. Dam la cuptorul dinainte incalzit pina se rumenesc bine pulpele si se coc cartofii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe picante cu cartofi manastiresti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu mamaliguta si spanac

Postat de simona72

Pui cu mamaliguta si spanac

Intr-un castron punem sosul de rosii, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, oregano si ulei de masline. Amestecam compozitia si punem pulpele spalate in sos. lasam 10-15 minute la frigider....

Citeste continuarea

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Postat de rocsi_1612

Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui barbeque la cuptor Spalati pulpele si le stergeti cu niste servetele. Intr-un bol amestecati sosul de kapia-gogosari, cel barbeque, amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2011, 07:17
prima, dis de dimineata dau iama la farfuria ta
la 28.04.2011, 07:56
bune bune pulpele
la 28.04.2011, 08:47
foarte bune dar nu pap asa de dimineata
la 28.04.2011, 09:44
la 28.04.2011, 10:27
Wow cat de bine suna...manastiresti...yamyyyyyyyyy

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking