Pungute de clatite cu carne

Postat de anisoara in Vita
26 Mai 2010 | 9525 vizualizari
Pungute de clatite cu carne

Ingrediente

  • 10 clatite
  • 150 gr de carne tocata de vita
  • 4 oua
  • 50 gr de cascaval
  • sare
  • piper negru
  • 3 linguri de faina
  • ulei pt prajire

Mod de preparare

Carnea tocata se prajeste in tigaie cu ulei si ceapa pina este gata, se adauga sare si piper negru si se raceste.
In carne se taie cubulete de cascaval sau ras prin razatoare si se amesteca totul cu un ou crud. Puteti sa puneti umplutura un pic la microunde, ca sa se topeasca cascavalul si sa se prinda mai bine umplutura.

Se taie clatitele in doua si se umple fiecare clatita cu umplutura din carne. Urmariti fotografiile de mai jos.

Se bat ouale intr-un vas adinc. Se toarna faina in alt vas. Tigaia se incalzeste bine cu uleiul. Se tavaleste fiecare triungi facut din clatita prin faina, se apasa bine sa se imbibe faina, se tavaleste prin ou si pe urma se prajeste in tigaie pe o parte si alta, timp de 4-5 minute. Se procedeaza cu toate clatitele la fel.

Aceste pungulite au fost prajite in ulei de masline si au iesit mai uscative la gust, dar in combinatie cu sosuri sau salate din legume proaspete sunt foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute de clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Antricot de vita cu struguri la tigaie

Postat de Ksenya

Antricot de vita cu struguri la tigaie

Carnea o spalam si o punem pe un prosop de bucatarie ca sa absoarba tot lichidul. Cu un ciocan de bucatarie, batem antricotul pe ambele parti. Saram si piperam, punem carnea intr-o caserola,...

Citeste continuarea

Cina de duminica -costita de vitel

Postat de mihaelar63

Cina de duminica -costita de vitel

Costitele se spala si se portioneaza in bucati potrivite . Fierbeti costitele in apa cu sare 30 minute . Nu aruncati zeama , aceasta poate constitui  baza unei supe /...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2010, 15:46
waw, dar arata bine de totvreau si eu nu vin cu mana goala, vin cu 5 furci
la 26.05.2010, 16:24
hmmmm ce bine aratasi ce bun tre sa fie
la 26.05.2010, 17:21
bune tareeeeeee
la 26.05.2010, 18:05
foarte bune..... sunt pe gustul meu...
la 26.05.2010, 18:44
ce bine aratasuper 5 furcu

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking